Een uitstekend idee voor een orgineel cadeau.

Ook tijdens de feestdagen staat Vitaliteit hoog in ons vaandel en bieden wij de mogelijkheid voor een cadeau aan kinderen dat kan bijdragen dat zij zich energieker en blijer voelen.

Brain Nutriënts BV heeft op 10 oktober jongst leden met volle overtuiging -als sponsor-  meegedaan met de schooldag van de duurzaamheid. Wij hebben in dit kader een instructiefilmpje gemaakt voor kinderen van basisscholen van de gemeente Rheden over het belang van gezond leven in het algemeen en gezond eten in het bijzonder. Wij vertelde hierin dat in onze voeding de bouwstenen zitten om je energiek en blij te voelen.

Om de kinderen daarna spelenderwijs te leren wat gezonde keuzes zijn in wat zij eten, hebben wij een Gezond Kwartet gemaakt. Dit kwartet is op deze dag door alle kinderen met veel enthousiasme gespeeld. Een vernieuwde versie ‘Gezond Kwartet junior’ is nu in onze webshop beschikbaar.

Dit ‘Gezond Kwartet junior’ is een eerste initiatief binnen een serie spellen en activiteiten dat wordt ontwikkeld voor mensen van alle leeftijden om het bewustzijn te vergroten van een gezonde leefstijl voor een optimale vitaliteit.

Het Gezond Kwartet Junior:

  • Voor kinderen die op de basisschool zitten en ouder(s).
  • Gaat over het belang van gezond leven en gezond leven.
  • Spelenderwijs leren welke bouwstenen in welke voeding zit.
  • Helpt bij het maken van gezonde keuzes.
  • Kan bijdragen aan een energieker en blijer gevoel.

kwrt

 
Post- of bezoekadres:
Brain Nutrients BV
Halvemaanstraat 7
8201 BS, Zutphen
Nederland

KvK-nummer:
58972706

BTW/VAT:
​NL85438720101
 
 
Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving niet (volledig) uitleggen waar u onze voedingssupplementen voor kunt gebruiken. Meer informatie over deze nieuwe regelgeving vindt u hier. U kunt ons mailen met vragen en voor advies op info@brainnutrients.nl. U kunt ook informatieve websites raadplegen zoals Stichting Orthokennis.
 
 
Klik hier om naar onze webshop te gaan.