Uit onderzoek is gebleken dat  40% van de consulten van huisartsen gaan over onverklaarbare lichamelijke klachten. Het merendeel  van deze patiënten houdt langdurig last van deze klachten. Deze patiënten voelen zich ongezond en zijn vaak ongerust, ervaren een sterk verminderde kwaliteit van leven en belemmeringen in het dagelijks functioneren. Dit terwijl er duidelijk wetenschappelijke aanwijzingen zijn dat een serie biologische processen uit balans is waardoor een neerwaartse spiraal in gang kan worden gezet. Hierdoor verslechtert de gezondheid en dit kan bij iedereen andere klachten veroorzaken. Uit een wetenschappelijk onderzoek, dat binnen brainlabs BV  is uitgevoerd in het kader van een ‘biomarker panel’ (diagnose) voor burn-out en depressie (zie ook over BN, Onze historie)  kwam onder meer deze disbalans in biologische processen naar voren . Het doorbreken van de vicieuze cirkel en het weer in balans brengen van deze verstoorde processen vormt  de basis van ons gezondheidsconcept.

Bovengenoemd  onderzoek vormde de aanleiding om Brain Nutriënts BV op te richten om, onder meer,  eigen kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen te ontwikkelen  die volledig passen binnen dit gezondheidsconcept. Onze unieke en uitgelezen productformules bieden wij aan binnen de  ‘Opti”-lijn dat staat voor Optimale Vitaliteit. In een hogere dosering dragen de producten bij aan herstel van een optimale vitaliteit. In lagere doseringen kunnen zij meer preventief werken voor het behoud van een optimale vitaliteit. Onze producten kunnen zowel individueel als in combinatie (synergetische werking) worden gebruikt. Alle producten zijn onderbouwd op wetenschappelijke basis en zijn uitstekend opneembaar en werkzaam in de cel.

 
Post- of bezoekadres:
Brain Nutrients BV
Halvemaanstraat 7
8201 BS, Zutphen
Nederland

KvK-nummer:
58972706

BTW/VAT:
​NL85438720101
 
 
Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving niet (volledig) uitleggen waar u onze voedingssupplementen voor kunt gebruiken. Meer informatie over deze nieuwe regelgeving vindt u hier. U kunt ons mailen met vragen en voor advies op info@brainnutrients.nl. U kunt ook informatieve websites raadplegen zoals Stichting Orthokennis.
 
 
Klik hier om naar onze webshop te gaan.