• Lorem ipsum

Brain Nutrients verkoopt tabletten die kunnen helpen voor constante bloedglucosewaarden. Bloedglucosewaarde is de hoeveelheid glucose of suiker in uw bloed. Deze waarde wordt aangeduid met mmol/l. Er zijn verschillende bloedglucosewaarden die ook verschillende effecten op het lichaam hebben. Een hyper is een hoge stijging in de bloedglucosewaarde en een hypo is een daling in de bloedglucosewaarde.

Heeft u interesse in tabletten voor constante bloedglucosewaarden?

 

Wat doen de tabletten voor constante bloedglucosewaarden?

Wij verkopen tabletten die kunnen zorgen voor de instandhouding van constante bloedglucosewaarden. Deze tabletten kunnen ook dienen tegen stress. Stress en de aanmaak van glucose staan in verband met elkaar. Glucose heeft eenzelfde soort effect als dat suiker op het lichaam heeft. Bij stress is een hoge glucosespiegel wenselijk voor meer energie. Onze tabletten kunnen zorgen voor een weerstand tegen stress en dus voor de instandhouding van constante bloedglucosewaarden. Dit kan doordat het een multimineraal supplement met magnesium is waar ook de stoffen zink, taurine, chroom en selenium inzitten.

Brain Nutrients tabletten tegen stress

Bestel onze supplementen voor de instandhouding van bloedglucosewaarden

Onze tabletten die kunnen zorgen voor constante bloedglucosewaarden zijn niet alleen voor diabetici, maar ook voor ouderen, sporters en mensen die hun gezondheid en vitaliteit willen versterken. Let wel op dat onze tabletten een aanvulling zijn op uw levensstijl en dus niet dienen als medicijnen. Ga altijd met uw dokter in gesprek of deze voedingssupplementen geschikt zijn voor u. Bestel onze Optinerve® voedingssupplementen online of bel voor het bestellen naar 0653354501.