• Lorem ipsum

Voedingssupplementen online bestellen

Voedingssupplementen bestellen? Bekijk het assortiment van Brain Nutrients en bestel direct online!

Optinerve Optinerve®,  Magnesium
Optinerve®, Magnesium
€32,40
Voedingssupplementen online bestellen

Voedingssupplementen

Interesse in voedingssupplementen kopen? Voedingssupplementen zijn pillen of capsules die een aanvulling op de dagelijkse voeding bieden. Voedingssupplementen bevatten o.a. vitamines en mineralen, wat ook in normale voeding te vinden is. Het voordeel is dat deze beter kunnen worden opgenomen uit voedingssupplementen, dan uit normale voeding.

Daarnaast lopen de hoeveelheid mineralen en vitaminen in onze groente en fruit terug. Er bestaan verschillende soorten voedingssupplementen. Zo zijn er voedingssupplementen met 1 vitamines, mineralen of andere bioactieve stoffen. Voedingssupplementen met combinaties van vitamines, bioactieve stoffen en/of mineralen zijn bijvoorbeeld  mulitvitaminepillen of multi nutraceuticals, dit zijn verschillende bioactieve stoffen in een voedingssupplementen vorm.

Waarom voedingssupplementen kopen?

Je kunt voedingssupplementen online bestellen maar ook gewoon voedingssupplementen kopen in Nederland in de fysieke winkel. Voedingssupplementen zijn zoals gezegd een aanvulling op de dagelijkse voeding, en mineralen en vitaminen die zij bevatten kunnen sneller uit supplementen worden opgenomen, dan uit normale voeding. Voedingssupplementen worden doorgaans vaak gebruikt door groepen die speciaal baat hebben bij extra mineralen en vitaminen, zoals bijvoorbeeld:

  • Jonge kinderen
  • Zwangere vrouwen
  • Ouderen
  • Mensen die onder hogere belasting staan zoals sporters en drukke mensen

Ook als je last hebt van een zwakker immuun stelsel of wanneer je mentale gezondheidsklachten hebt, kunnen voedingssupplementen de uitkomst bieden.

Voedingssupplementen online bestellen

Je kunt voedingssupplementen eenvoudig online bestellen bij Brain Nutrients. Brain Nutrients is een voedingssupplementen webshop in Nederland. Wij bieden eigen kwalitatief goede voedingssupplementen die een uniek totaalconcept bieden op het gebied van geestelijke gezondheid. 

  • Optinerve Dit is een voedingssupplement dat uitermate geschikt is voor drukke mensen, sporters en helpt bij psychisch herstel. In het Optinerve voedingssupplement zijn magnesiumbisglycinaat gecombineerd met selenium, zink, chroom en taurine. Het zorgt onder andere voor een goede weerstand, gezonde werking van de spieren en een goed psychologisch functioneren